Sonda

Panel Logowania

Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

wycieczka 110 heineken 16 JANUSZ BEZCENNY
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: wycieczka 110 heineken 16 JANUSZ BEZCENNY
wycieczka 110 heineken 16 JANUSZ BEZCENNY 1 Rok, 8 mies. temu Oklaski: 0
Wiadomość dla wszystkich którzy przegapili tą wycieczke ... ŻAŁUJCIE!!!!! Na wycieczke z Jniuszem wybrałam sie pierwszy raz. I jestem wdzięczna mu że daje nam szanse zobaczenia tak pieknych miejsc. Januszu dziękujemy Ci za poświęcenie nam Swojego czasu za przygotowanie nas na zwiedzanie, dziekujemy również za atmosfere.Organizacja poprostu nieziemska. Najgorsza dla mnie miała być podróż autokarem . Ale nie!!!!!!!!!!!!!!!!!! W autokarez Janusza w wesołym autokarze nie może być nudno i smutno:) W Amsterdamie zamniemówiłam jak ujżałam ilość rowerów. Tylu rowerów jeszcze nie widziałam :)coś pięknego Po za tym architektóra niesamowita. I czerwone latarnie. Ogladałam zdjęcia i filmiki ale zobaczenie tego na żywo poprostu masakraa!!!!Amsterdam nocą jes piękny na dzień następny powrót do domu i zachaczenie na 3 godzinki o Belgie:) HEHEHE najlepsze czekolady (nakupywałam ich troszke) .Podsumowując nie zastanawiajcie się!!!!! Od dziś odkładajcie kase i dajce sie skusić na te niesamowite wrażenia.Uwierzcie nie będziecie żałowali!!!!!!!!
Agnieszka
Fresh Boarder
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góryStrona: 1